+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Problem with Safari / RadTabstrip

Problem with Safari / RadTabstrip

3 posts, 0 answered
  1. Ben Alexandra
    Ben Alexandra avatar
    215 posts
    Registered:
    15 Sep 2012
    28 Apr 2008
    Link to this post
    Hi,

    We're creating a new website (beta here: http://cms.threefold.org/about_us/index.aspx ) but are having an issue with the RadTabstrip in Safari (both Mac & Win).  Below is a link of what it looks like when it's NOT working http://screencast.com/t/uchkEM2zjD but then it'll just start working and look like this http://screencast.com/t/8bVrtcSB

    The weird thing is that it's totally erratic and a refresh will fix it.  We haven't seen the problem in FF or IE.

    Any ideas?

    Ben
  2. Katia
    Katia avatar
    194 posts
    Registered:
    01 Jul 2016
    29 Apr 2008
    Link to this post
    Hi Ben Alexandra,

    I suggest that you set width of 100% to .RadTabStrip_Threefold to solve the problem. So, change the first class declaration in ~/Common/Skins/Tabstrip/Threefold/styles.css to this:

    .RadTabStrip_Threefold {
                   font: bold .7em Georgia, sans-serif;
                   background: none;
                   color: #727440;
                   text-align: right;
                   padding: 1em 0 0 0;
                   white-space: normal;
                   text-transform: uppercase;
                   /*width: 60.19em;
                  height: 3.38em;*/
                   float: left;
                   margin: 0;
                   width: 100%;
    }


    Kind regards,
    Katia
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
  3. Ben Alexandra
    Ben Alexandra avatar
    215 posts
    Registered:
    15 Sep 2012
    29 Apr 2008
    Link to this post
    Thank you, yes, that seems to have fixed the issue.

    Ben
Register for webinar
3 posts, 0 answered