+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Search Index :: Redirecting to New Page

Search Index :: Redirecting to New Page

5 posts, 0 answered
  1. Chris
    Chris avatar
    4 posts
    Registered:
    27 Jan 2012
    31 Jan 2012
    Link to this post
    Hello -
    I am running SF 3.7 and attempting to create a Search Index.  I have done so in the past without any issues, but upon creating one for a client today, I had an issue:


    http://screencast.com/t/TqxijIbUc0


    Above is a screencast of what happened.  You will notice that I attempted to create a search index of All Pages, and in the middle of indexing, it "redirected" to another page.

    Any help solving this issue would be greatly appreciated!
    - Chris
  2. Boyan Barnev
    Boyan Barnev avatar
    1429 posts
    Registered:
    09 Dec 2016
    03 Feb 2012
    Link to this post
    Hi,

    I'm sorry to hear about the problems you've had with your search index, the issue is very strange. Up to my knowledge you're the first to report this type of behavior. Can you please let us know a little bit more about your configuration - does the site run under load balancing, does indexing other content items show the same pattern, and if possible can you try recreating the index again and let us know if the issue persist. Looking forwards to your reply.

    Greetings,
    Boyan Barnev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Chris
    Chris avatar
    4 posts
    Registered:
    27 Jan 2012
    03 Feb 2012
    Link to this post
    Boyan -

    http://screencast.com/t/sFhl9KOmDi

    I tried deleting all of the search indexes and start off fresh, but that did not work either.  After that, I tried a smaller sample size (only selected two groups of pages) and still had the exact same error.

    Any possible ideas as to why this happens?  Thank you!
    -Chris
  4. Boyan Barnev
    Boyan Barnev avatar
    1429 posts
    Registered:
    09 Dec 2016
    08 Feb 2012
    Link to this post
    Hi Chris,

    Thank you for getting back to me. Can you please let us know if the page you're being redirected to is the same each time this issue occurs - it looks like it is form the videos, but you could tell better? Since we're rendering the pages internally to index their HTML content, is it possible that you have a widget that performs explicit redirects (e.g. Response.Redirect()) on that particular page, that would cause such behavior? If the page is the same each time, can you please inspect it and try recreating/moving it or excluding it from the index, and let us know if the issues persist.

    Kind regards,
    Boyan Barnev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  5. Chris
    Chris avatar
    4 posts
    Registered:
    27 Jan 2012
    08 Feb 2012
    Link to this post
    Boyan -
    I appreciate your help.  After digging around some, the client had put an incorrect template file on 10 different pages.  For some reason, that was causing the error.

    Thank you very much for your time!
    - Chris
Register for webinar
5 posts, 0 answered