+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Sitefinity modules not displaying correctly

Sitefinity modules not displaying correctly

2 posts, 0 answered
  1. Ricardo Pinto
    Ricardo Pinto avatar
    1 posts
    Registered:
    11 Dec 2009
    10 Oct 2011
    Link to this post
    Hi,

    i'm having a problem running sitefinity 3.7 sp4 in some machines. Everything seems to work fine except for the modules section. Here, for example the news section, every saved record shows with an undefined title, author, source, publication date and expiration date. The status reads published. When I post a new news item, it always renders with all its properties as undefined.

    This is behavior seems to happen only in some machines, and I think it is related to some specific iis7 configuration that is missing.


    Please help, it's urgent!

    PS: I attached a picture that shows the problem.
  2. Radoslav Georgiev
    Radoslav Georgiev avatar
    3370 posts
    Registered:
    01 Feb 2016
    12 Oct 2011
    Link to this post
    Hello Ricardo Pinto,

    The lists with content items are populated through a webservice and the grid control there is bound on the client side using JavaScript. Getting the undefined values would suggest that there are some JavaScript errors on the page. Can you please check if there are any JavaScript errors on the page?

    Greetings,
    Radoslav Georgiev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered