+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Deployment / Deploying problems

Deploying problems

5 posts, 0 answered
  1. Pik Lee
    Pik Lee avatar
    142 posts
    Registered:
    13 Aug 2012
    25 Mar 2011
    Link to this post
    I am trying to migrate an existing Sitefinity project from my local machine to virtual server, the first page is display correctly with the login control.

    After I entered the correct username and password, I am getting a 404 error message.

    The sql server I used in my local machine is MS SQL server database. I want the site points to the same  MS SQL server database as the one I used in my local machine. Do I need to change the database connection string?

    Thanks, ~Pik
  2. Pik Lee
    Pik Lee avatar
    142 posts
    Registered:
    13 Aug 2012
    26 Mar 2011
    Link to this post
     After I deployed the project to production environment, it only goes to the "home page".  Everypage I try to go I received 404 error message, even for those pages in the same folder level as "home page". It is working fine on my local machine.  Not sure what did I do wrong. Anyone has any idea?  Thanks, ~ Pik
  3. Pik Lee
    Pik Lee avatar
    142 posts
    Registered:
    13 Aug 2012
    26 Mar 2011
    Link to this post
    Fixed the issue. It was the IIS setting.  Thanks, ~Pik
  4. kevin
    kevin avatar
    6 posts
    Registered:
    19 Nov 2007
    19 Aug 2011
    Link to this post
    What setting did u fix exactly? I am having the same exact issue.
  5. Pik Lee
    Pik Lee avatar
    142 posts
    Registered:
    13 Aug 2012
    19 Aug 2011
    Link to this post
    In iis, under "Directory Security" tab, click on the Edit button on "Authentication and access control" . I unchecked "Integrated Windows authentication". 

    Hope this helps.
    ~PIk
5 posts, 0 answered