+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Designing with Sitefinity / SiteMenu Start with default menu

SiteMenu Start with default menu

4 posts, 0 answered
  1. xax_007
    xax_007 avatar
    55 posts
    Registered:
    24 Jul 2009
    13 Jan 2010
    Link to this post
    Hello Telerik Team,

    I´ve a problem with site menu,

    I have in a Page.master three SiteMenus.

    SiteMenu0  with StartingNodeOffset = 0,
    SiteMenu1  with StartingNodeOffset = 1 and
    SiteMenu2  with StartingNodeOffset = 2

    When i click in sitemenu 0 go to page, but SiteMenu1 and SiteMenu2 have the same content.

    I need if I click siteMenu0 in sitemenu1 there are data, but sitemenu2 are empty, if i click in sitemenu1 sitemenu2 there are data.

    You understand me?

    Thanks,

    Salu2,
    Pablo

  2. xax_007
    xax_007 avatar
    55 posts
    Registered:
    24 Jul 2009
    13 Jan 2010
    Link to this post
    Here a explained image...
  3. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    13 Jan 2010
    Link to this post
    Hello xax_007,

    I think that you should also set StartFromCurrentNode property to each of the SiteMenu controls. If this does not help, please elaborate more clearly what the desired result is.

    Regards,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  4. xax_007
    xax_007 avatar
    55 posts
    Registered:
    24 Jul 2009
    14 Jan 2010
    Link to this post
    Hello Ivan,

    with StartFromCurrentNode not display pages.

    I have the next pages tree:

    Homepage
              |------ Page1
                            |------Page1.1
                            |------Page1.2
              |------ Page2
                            |------Page2.1
                            |------Page2.2

    All are normal page description.
    All are the igual template.master

    In the template.master i have got:

    SiteMenu0 ==> StartingNodeOffset = 0
    SiteMenu1 ==> StartingNodeOffset = 1
    SiteMenu2 ==> StartingNodeOffset = 2

    First in SiteMenu0 display HomePage.

    but if i click HomePage from SiteMenu0
    SiteMenu1 display Page1 & Page2 well, but SiteMenu2 diplay Page1 & Page2 too, this is not correct.

    In this case SiteMenu2 i would like diplay nothing...

    and second if I click Page1 or Page 2 from SiteMenu1, SiteMenu2 display Page1.1 & Page1.2 or Page2.1 & Page2.2.

    this diplay correct...

    The problem is when I have HomePage selected from SiteMenu0,  SiteMenu1 & SiteMenu2 diplay some content... that is Page1 & Page2.
    SiteMenu2 have StartingNodeOffset = 2... not StartingNodeOffset = 1.

    I have Sitefinity 3.7 SP1.

    Thanks for reply.

    Salu2,
    Pablo


    You understand me?





Register for webinar
4 posts, 0 answered