1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / Backend became unusable

Backend became unusable

4 posts, 1 answered
  1. Thomas
    Thomas avatar
    223 posts
    Registered:
    19 Jan 2011
    17 Aug 2011
    Link to this post
    Hi,

    I'm not posting this as a bug, although it clearly is one, because I have no idea how to reproduce it.
    This is with SF 4.2.

    For me, the bug keeps happening now, and I can't get rid of it. The problem: many actions, such as trying to open a News, an Event, or trying to unlock a Page, makes the the back office reload in loop (it says "Loading..." at the top, with the blue bar loading animation). It reloads the page very fast and never stops. Some action must have triggered this, and now I can't fix it anymore. Restarting the site doesn't help, I guess something got corrupt in my DB.

    Any help to debug this? Thanks.
  2. Radoslav Georgiev
    Radoslav Georgiev avatar
    3370 posts
    Registered:
    01 Feb 2016
    17 Aug 2011
    Link to this post
    Hi Thomas,

    Can you please let us know what browser are you using? Is it possible that you are using Firefox 6 and the problem is similar to the ones described here? We have managed to reproduce similar problem under this browser. If this is the case, please note that we have already logged this bug for fixing and are working on it. At the moment Firefox 6 is not on the supported browsers list.

    Greetings,
    Radoslav Georgiev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
    Answered
  3. Thomas
    Thomas avatar
    223 posts
    Registered:
    19 Jan 2011
    17 Aug 2011
    Link to this post
    Hi Radoslav,

    Yes, that was the problem, thanks.
    On a side note, I'm not sure which problems you meant to refer to on the mozilla site, as there's a lot of text there.
  4. Steve
    Steve avatar
    3037 posts
    Registered:
    03 Dec 2008
    17 Aug 2011
    Link to this post
    Ahhh I think it's the problem with the bullet point beside it ;)
4 posts, 1 answered