+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / Errors on published page while preview works fine

Errors on published page while preview works fine

5 posts, 0 answered
  1. Tuulikki
    Tuulikki avatar
    5 posts
    Registered:
    25 Jan 2013
    04 Apr 2013
    Link to this post
    I have embedded a link to a JavaScript plugin on my page. While it works fine on preview mode, plugin seizes to work after I publish the page and try to view it. What's even more weird, if I choose to embed the link to plugin before the closing body tag, it partially works - but not properly. (However, it should work when it's in <head>. )

    In every other environment except on published SiteFinity page my code works fine. What could be the issue here? Thank you so much if you can help me.
  2. Victor Velev
    Victor Velev avatar
    1345 posts
    Registered:
    06 Jul 2015
    08 Apr 2013
    Link to this post
    Hi Tuulikki,

    First I want to note that for our preview functionality we use custom logic, not the standard ASP.NET rendering engine. Therefore, you see that your code is correctly rendered, however due to the different browsers logic it is possible that there are differences in what the user actually sees in the browsers.

    Can you elaborate a bit more on what do you mean by " every other environment " and also provide us with some sample code that we can test your scenario locally and investigate further.

    Greetings,
    Victor Velev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Tuulikki
    Tuulikki avatar
    5 posts
    Registered:
    25 Jan 2013
    08 Apr 2013
    Link to this post
    Hi Victor,

    Thank you for your reply. I have detected that I have to place all jQuery plugins just before closing <body>-tag to make the code work in SiteFinity. When I build the page with Notepad++ and view it as a local file from my computer with different browsers, it works fine with all jquery links in <head>. Same with preview functionality. 

    So it works now, but I still find this weird :) . (I'm not very familiar with ASP.NET rendering engine (or ASP.NET in general) though). 
  4. Arnob
    Arnob avatar
    2 posts
    Registered:
    07 Jul 2015
    09 Jul 2015
    Link to this post
    I am also getting the same problem as Tuulikki, but I am using JavaScript MVC widget. I am trying to use JQuery UI's datepicker, but it is working fine one preview but not working on published view/ published site.  
  5. Arnob
    Arnob avatar
    2 posts
    Registered:
    07 Jul 2015
    10 Jul 2015
    Link to this post
    I have fixed my JQuery problem, the problem was with the version of the JQuery,  I was trying to use JQuery 1.11.4 but with the Sitefinity 8 there is JQuery 1.11.2, so when I was trying to use 1.11.4 in MVC JQuery Widget it was working fine in the preview but not in the published site.
5 posts, 0 answered