1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / Project won't build after upgrading 5.0.2860 to 5.1.3450

Project won't build after upgrading 5.0.2860 to 5.1.3450

3 posts, 0 answered
  1. Connections Academy Developer
    Connections Academy Developer avatar
    151 posts
    Registered:
    04 May 2005
    18 Sep 2012
    Link to this post
    Hi there. I just ran the upgrade on our development project, and I'm getting hit with a lot of errors. I know there has to be something I'm missing here. Do you have any suggestions for extra steps after the upgrade? I've emptied my temporary .net files, rebuild, cleaned, and nothing's making it go away. Rather than post the list of 50 errors of the same type, here's an example:

    'Telerik.Sitefinity.Libraries.Model.DocumentLibrary' does not contain a definition for 'Documents' and no extension method 'Documents' accepting a first argument of type 'Telerik.Sitefinity.Libraries.Model.DocumentLibrary' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)

  2. Tim
    Tim avatar
    258 posts
    Registered:
    22 Jun 2011
    19 Sep 2012
    Link to this post
    I'm aware that this probably isn't a complete solution to the problem but, If you rebuilt it, you'll probably need to make sure you're not missing any DLLs.

    This thread has a bit more information regarding the whole "to build or not to build" thing.
  3. Andrew
    Andrew avatar
    202 posts
    Registered:
    05 Jun 2009
    21 Sep 2012
    Link to this post
    Also, when i upgraded to the latest SP.i had to add this to my webconfig:

    <runtime>
        <assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
          <dependentAssembly>
            <assemblyIdentity name="Telerik.Sitefinity" publicKeyToken="b28c218413bdf563" culture="neutral" />
            <bindingRedirect oldVersion="5.1.3270.0" newVersion="5.1.3450.0" />
          </dependentAssembly>
          <dependentAssembly>
            <assemblyIdentity name="Telerik.Sitefinity.Model" publicKeyToken="b28c218413bdf563" culture="neutral" />
            <bindingRedirect oldVersion="5.1.3270.0" newVersion="5.1.3450.0" />
          </dependentAssembly>
          <dependentAssembly>
            <assemblyIdentity name="Telerik.Sitefinity.Forums" publicKeyToken="b28c218413bdf563" culture="neutral" />
            <bindingRedirect oldVersion="5.1.3270.0" newVersion="5.1.3450.0" />
          </dependentAssembly>
          <publisherPolicy apply="no" />
        </assemblyBinding>
      </runtime>

3 posts, 0 answered