1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / I can´t remove control from page

I can´t remove control from page

4 posts, 0 answered
  1. xax_007
    xax_007 avatar
    55 posts
    Registered:
    24 Jul 2009
    16 Dec 2009
    Link to this post
    Hello,

    I do a control for drop in place holder in master page, this is correctly, the control display in master page, but not display the icon for delete mi control from placeholder...

    How I can delete this custom control?

    I´m inserting my control :

    <toolboxControls> 
            <clear /> 
            <add name="ControlView" section="MyControls" url="~/Views/ControlView.ascx" /> 
     
            /... 

    my ControlView.ascx does not inherit anything is a simple UserControl without codebehind...

    What is the problem?

    Thanks for your time...

    Salu2,
    Pablo
  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    16 Jun 2017
    17 Dec 2009
    Link to this post
    Hi xax_007,

    Most probably you have some css or some js in the master page or in your theme stylesheet the breaks the delete button. You can narrow the problem by creating a simple master page - without any css or js and a simple theme ( you can use the built-in) and see whether you will be able to reproduce the problem. Check also whether you control alllies some styles dinamically or call any scripts or stylesheets.


    Sincerely yours,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  3. xax_007
    xax_007 avatar
    55 posts
    Registered:
    24 Jul 2009
    17 Dec 2009
    Link to this post
    In edit mode Classic work correctly, but in overlay not work... What is the difference?

    Thanks for all,

    Salu2
    Pablo
  4. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    16 Jun 2017
    17 Dec 2009
    Link to this post
    Hi xax_007,

    The problem is in the html you use. Try closing all ContentPlaceHolder tags with "/>". Avoid some unnecessary spaces.


    Sincerely yours,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
Register for webinar
4 posts, 0 answered