1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / Links in Lists Module

Links in Lists Module

2 posts, 0 answered
  1. Jeff Mah
    Jeff Mah avatar
    31 posts
    Registered:
    25 Feb 2005
    18 Feb 2009
    Link to this post
    When creating a link in the Lists module to a page elsewhere in the site there seems to be a problem with the "~" being added but not being replaced properly when the list item is saved when using the Hyperlink manager. Links created using the Hyperlink manager will look something like this on the live site: http://www.site.com/sectionA/~/sectionB/pagename.aspx. This link would appear as "~/sectionB/pagename.aspx" in the Hyperlink Manager

    Removing the "~" manually appears to fix the issue, however, using the Hyperlink Manager will re-introduce the "~" and the link will no longer function again. While using the Hyperlink Manager when editing a page everything appears to work fine so this appears to be localised to the Hyperlink Manager when used while editing text in the Lists module.
  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    16 Jun 2017
    18 Feb 2009
    Link to this post
    Hi Jeff Mah,

    Thank you for using our services.

    Adding "~" in the link is a bug related to versions prior 3.6. The problem has been fixed in 3.6 Official release.

    Let us know if there is anything else that we can do for you.

    Sincerely yours,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
2 posts, 0 answered