1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / News Module Reverts

News Module Reverts

4 posts, 0 answered
  1. Joe
    Joe avatar
    40 posts
    Registered:
    11 Sep 2007
    15 Aug 2008
    Link to this post
    I am updating properties of the news module in Sitefinity 3.2 SP 2 to not show Category in list mode, or Social Networking options in the Single News View. Immediately after update my page containing the news control will display correctly for about 5 or 10 minutes, and then will revert to the default settings. I go back into the Control Panel, and the News Control still has the properties I saved, so I just apply changes again and it is good, but only for the 5-10 minutes until it reverts again.
  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    16 Jun 2017
    17 Aug 2008
    Link to this post
    Hello Joseph,

    You should change your Global.asax file. For more information, please take a look at the following KB article: Settings applied to the Content View based controls are reset

    I hope this helps. If you need any further assistance, please write back to us.

    Sincerely yours,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
  3. nogatek
    nogatek avatar
    35 posts
    Registered:
    23 Apr 2008
    20 Aug 2008
    Link to this post
    Hello Ivan,

    My problem with the NewsView control is that the links to the single news item (generated in list mode) are not working (404) on the server (but it works fine as expected locally).

    I have checked the 'Auto-generate a page that is the same as items list page' setting is selected.

    What's interesting is that I have this working when the NewsView control is on a single page and a Category is specified. But when the NewsView control is on a Mast Page and no Category is specified the single item link is not found?

    Is this something you have heard of before?

    Thanks, Mark

  4. Georgi
    Georgi avatar
    3583 posts
    Registered:
    28 Oct 2016
    21 Aug 2008
    Link to this post
    Hi Mark,

    Could you try using the NewsView control with BehaviorMode property set to Auto (Advanced tab, Behavior section ). This should resolve the issue you have.

    We kindly ask you to submit new support tickets if you have problems different from the thread topic. This way it will be much easier for us to track the support inquires and provide better support.
    Thank you for the understanding.


    All the best,
    Georgi
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
Register for webinar
4 posts, 0 answered