+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / URL encoding problem

URL encoding problem

2 posts, 0 answered
  1. Bart Welch
    Bart Welch avatar
    64 posts
    Registered:
    10 Jul 2009
    12 Nov 2010
    Link to this post
    I am trying to use a link within Sitefinity content using URL encoding.  We need to use %26 instead of the & within the links.  Is there a reason Sitefinity keeps reverting the percent26 back to the ampersand upon saving and is there a way to force the URL encoding to stay intact?

    www.ourdomain.com/page.aspx?qstring=1%26qstring2=2

    www.ourdomain.com/page.aspx?qstring=1percent26qstring2=2

    I used the full word percent in place of the symbol in case this forum changes the code to the ampersand.
  2. Radoslav Georgiev
    Radoslav Georgiev avatar
    3370 posts
    Registered:
    01 Feb 2016
    13 Nov 2010
    Link to this post
    Hi Bart Welch,

    Thank you for using our services.

    We had such an issue with Sitefinity 3.x versions. The urls were decoded back to the actual values. You can test this on our on-line demo site. This issue has been resolved in our latest SP release. You can check the release notes here. To fix the issues you will have to upgrade to the latest 3.x SP following the upgrade instructions.

    All the best,
    Radoslav Georgiev
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered