1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / When we click on blog to view details page, following error is coming

When we click on blog to view details page, following error is coming

2 posts, 0 answered
  1. anand
    anand avatar
    59 posts
    Registered:
    11 Jun 2008
    03 Jan 2009
    Link to this post
    When we click on Blog to view details page. The following Error is coming while it running fine in our local computer.


    A required control was not found in the template for "Telerik.Cms.Engine.WebControls.CommentItem+CommentContainer". The control must be assignable form type "System.Web.UI.Control" and must have ID "webSiteLink".


  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    16 Jun 2017
    05 Jan 2009
    Link to this post
    Hi anand,

    Check weather you have the following templates and corresponding lines with HyperLink control with ID="webSiteLink".

    ~\Sitefinity\ControlTemplates\Blogs\CommentsList.ascx(22): <asp:HyperLink ID="webSiteLink" runat="server" Visible="false" rel="nofollow"></asp:HyperLink>
    ~\Sitefinity\ControlTemplates\Blogs\CommentsList.ascx(36): <asp:HyperLink ID="webSiteLink" runat="server" Visible="false" rel="nofollow"></asp:HyperLink>
    ~\Sitefinity\ControlTemplates\Blogs\ContentViewSingleItem.ascx(76): <asp:HyperLink ID="webSiteLink" runat="server" Visible="false" rel="nofollow"></asp:HyperLink>
    ~\Sitefinity\ControlTemplates\Blogs\ContentViewSingleItem.ascx(90): <asp:HyperLink ID="webSiteLink" runat="server" Visible="false" rel="nofollow"></asp:HyperLink>
    ~\Sitefinity\ControlTemplates\Blogs\Modes\ListPageDetail.ascx(72): <asp:HyperLink ID="webSiteLink" runat="server" Visible="false" rel="nofollow"></asp:HyperLink>
    ~\Sitefinity\ControlTemplates\Blogs\Modes\ListPageDetail.ascx(86): <asp:HyperLink ID="webSiteLink" runat="server" Visible="false" rel="nofollow"></asp:HyperLink>
    ~\Sitefinity\ControlTemplates\Blogs\Modes\OnePerPageMaster.ascx(72): <asp:HyperLink ID="webSiteLink" runat="server" Visible="false" rel="nofollow"></asp:HyperLink>
    ~\Sitefinity\ControlTemplates\Blogs\Modes\OnePerPageMaster.ascx(86):<asp:HyperLink ID="webSiteLink" runat="server" Visible="false" rel="nofollow"></asp:HyperLink>

    Check in the BlogsPosts properties whether you have set the correct template for your details page.

    All the best,
    Ivan
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.

2 posts, 0 answered