1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / Working with Links (broken links)

Working with Links (broken links)

3 posts, 0 answered
  1. Christopher
    Christopher avatar
    22 posts
    Registered:
    09 Jun 2008
    13 Oct 2008
    Link to this post
    I'm trying to figure out how to use dynamic links by either using ~/ or ../ etc... but I'm getting strange unexpected results. Sometimes I can use ~/ and it works fine but other times ../ works instead.  Is there a list of what tags respond to what formats? The even stranger thing is that the one tag example <img src="~/xyz/image.jpg" > will respond correctly and then on the same page the same tag type won't respond the same way. This is just really throwing me for a loop. Any help would be greatly appreciated.

    Chris
  2. Christopher
    Christopher avatar
    22 posts
    Registered:
    09 Jun 2008
    13 Oct 2008
    Link to this post
    Sometimes the link will work and the picture will show then I'll go back to the page later and the link doesn't work anymore. This is really doing my head in. Please Help.

    Thanks,
    Chris
  3. Nikolai
    Nikolai avatar
    216 posts
    Registered:
    01 Jun 2017
    17 Oct 2008
    Link to this post
    Hi Christopher,

    The correct way to set your paths is with starting "~/". Please avoid using of "../".
    Could you elaborate if you use the same browsers all the time? We wonder how can it work the first time, and stops working afterwards.

    All the best,
    Nikolay
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
Register for webinar
3 posts, 0 answered