+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Ecommerce / Image permissions result in error when used as product images [4.2.1650]

Image permissions result in error when used as product images [4.2.1650]

5 posts, 1 answered
  1. Jochem Bökkers
    Jochem Bökkers avatar
    787 posts
    Registered:
    13 Aug 2007
    12 Aug 2011
    Link to this post
    When image permissions are set, it hides it nicely when an image is used on a page if the viewer hasn't got view permissions. However if that image is used as a product image, the site comes to a grinding halt when browsing to the product page...
  2. Petya
    Petya avatar
    123 posts
    Registered:
    17 Oct 2016
    17 Aug 2011
    Link to this post
    Hello Jochem,

    Unfortunately, I was not able to reproduce your problem. Here is the scenario I tried:

    1. I go to Ecommerce > Products and create a general product with an image (upload the image using Image manager)
    2. Create a page with Product list widget and publish it
    3. Go to Content > Images and set permissions for the image - view only for administrator
    4. Login with non admin user, or just logout and navigate the page
    As a result: I don't see the image, but the product appears correctly


    Can you tell me if I'm missing something and provide some exact steps to follow. Thank you in advance!

    Kind regards,
    Petya
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Jochem Bökkers
    Jochem Bökkers avatar
    787 posts
    Registered:
    13 Aug 2007
    17 Aug 2011
    Link to this post
    Hey Petya,

    I've done almost exactly the same, just set the image to the author group instead of the admin group.
    The product detailpage displays the product correctly (show one product).

    But the product overviewpage (widget>edit>show all published products) results in a crash.
  4. Petya
    Petya avatar
    123 posts
    Registered:
    17 Oct 2016
    21 Aug 2011
    Link to this post
    Hi Jochem,

    I managed to reproduce the issue and I'm logging it as a bug which you can follow here: http://www.telerik.com/support/pits.aspx#/public/sitefinity/7497. I'm updating your Telerik points.

    Best wishes,
    Petya
    the Telerik team

    Thank you for being the most amazing .NET community! Your unfailing support is what helps us charge forward! We'd appreciate your vote for Telerik in this year's DevProConnections Awards. We are competing in mind-blowing 20 categories and every vote counts! VOTE for Telerik NOW >>

    Answered
  5. Jochem Bökkers
    Jochem Bökkers avatar
    787 posts
    Registered:
    13 Aug 2007
    21 Aug 2011
    Link to this post
    Hey Petya,

    Thanks!
5 posts, 1 answered