1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / General Discussions / 404 in IIS 7.5 Requesting custom URL parts

404 in IIS 7.5 Requesting custom URL parts

4 posts, 0 answered
  1. Kyle
    Kyle avatar
    7 posts
    Registered:
    14 Apr 2011
    20 May 2011
    Link to this post
    I have a custom module which looks at the url parts to determine what content to display.

    e.g http://domain.com/a-sitefinity-page/{RSS}/{Feed}/{Item}

    The reason i developed it this way rather than use querystring params was to make it work the same way everything else does in sitefinity. I have a news control on the exact same page at it works fine clicking an item and prepending the news url parts for the selected item to the url.

    My RSS module also works fine when developing under casinni, however my IIS 7.5 instance gets a 404 when trying to resolve an RSS item. News items work fine in IIS.

    I've tried registering a route */RSS/* but I don't think this will work, (not sure if you can have multiple wildcards in a route) also if i do register a route, what should the resource location be? It seems it should just resolve to a standard sitefinity page.

    Have also checked that the wildcard mapping is in IIS.

    Any suggestions appreciated
    cheers
  2. Radoslav Georgiev
    Radoslav Georgiev avatar
    3370 posts
    Registered:
    01 Feb 2016
    25 May 2011
    Link to this post
    Hi Kyle,

    Can you please show us how you have registered your RSS module in your web.config file?

    Regards,
    Radoslav Georgiev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Kyle
    Kyle avatar
    7 posts
    Registered:
    14 Apr 2011
    26 May 2011
    Link to this post
    Hi Radoslav,

    I never registered this module in the web.conf. I added it through the UX by going to advanced settings, system, application modules and adding it that way.
    I have multiple custom modules that i have developed, they are all working fine apart from this issue in IIS yet none of them have any reference in the web.conf.
    The dll's are contained in the bin folder, all the resources in them are embedded.

    cheers
  4. Georgi
    Georgi avatar
    3583 posts
    Registered:
    28 Oct 2016
    30 May 2011
    Link to this post
    Hello Kyle,

    Cassini works like IIS5/6, which is quite different from IIS7.x. Please check again if the module is in system.webServer, rather than in system.web, in the web.config file.

    Best wishes,
    Georgi
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
4 posts, 0 answered