+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / General Discussions / Sitefinity Default rich text editor icons are not visible

Sitefinity Default rich text editor icons are not visible

7 posts, 1 answered
  1. Tabish Usman
    Tabish Usman avatar
    25 posts
    Registered:
    27 May 2011
    25 Nov 2015
    Link to this post
    Sitefinity Default rich text  editor icons are not visible in all places including modules, widgets and content block in pages, see the attached image. share your ideas
  2. Sabrie Nedzhip
    Sabrie Nedzhip avatar
    534 posts
    Registered:
    26 Sep 2016
    27 Nov 2015
    Link to this post
    Hello Tabish,

    I just published a KB article describing the cause for the issue and how it can be resolved:

    http://www.sitefinity.com/developer-network/knowledge-base/details/content-block-toolbar-icons-are-not-displayed-after-upgrade

    Can you please try the suggestion from KB article and the issue should be resolved.

    Regards,
    Sabrie Nedzhip
    Telerik
     
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Sitefinity CMS Ideas&Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
     
    Answered
  3. Tabish Usman
    Tabish Usman avatar
    25 posts
    Registered:
    27 May 2011
    02 Dec 2015 in reply to Sabrie Nedzhip
    Link to this post
    Hi Sabrie Nedzhip,
    Thanks that helps me a lot and it solves the problem thumbs up to you  (Y)  
  4. monire
    monire avatar
    7 posts
    Registered:
    22 Jan 2014
    06 Apr in reply to Sabrie Nedzhip
    Link to this post

    Hi Sabrie Nedzhip,

    I've checked the link you've mentioned above and did what suggested in the article, so the backend side works fine now. As you can see in the attached, other website pages couldn't be opened(It's good to know that our issue was not related to the upgrading, It happened suddenly).

    Could you please advise what can i do?

     

    Thanks and regards,

    Monire

  5. Tabish Usman
    Tabish Usman avatar
    25 posts
    Registered:
    27 May 2011
    06 Apr in reply to monire
    Link to this post

    Hi Monire,
    I was also having similar type of issue as you have mention in an other project. You can see the attached image.
    And I have resolved it by adding the following line in my web.config 

    <add key="Telerik.EnableEmbeddedSkins" value="false" />

    Because as you can see in the error it self says that set EnableEmbeddedSkins="false"

  6. monire
    monire avatar
    7 posts
    Registered:
    22 Jan 2014
    07 Apr in reply to Tabish Usman
    Link to this post

    Hi Tabish,

     

    Actually i had a problem regarding to the editor icons which hadn't be appeared, so I used your solution and icons appeared perfectly but after using that solution, website pages gone and the attached error shown.

    Appreciate your quick solution.

     

    Thanks,

    Monire

  7. Tabish Usman
    Tabish Usman avatar
    25 posts
    Registered:
    27 May 2011
    07 Apr in reply to monire
    Link to this post

    Yes, i understand your point by setting Telerik.EnableEmbeddedSkins value true/false will resolve only one of the two issues.

    by adding this line page error issue will be resolved. <add key="Telerik.EnableEmbeddedSkins" value="false" />

    for other "icons visibility" issue 

    you can try following links
    http://www.sitefinity.com/developer-network/forums/general-discussions-/content-block-editor---toolsfile-xml

    http://www.sitefinity.com/developer-network/knowledge-base/details/missing-styling-of-tables-inside-content-block-on-firefox

     

7 posts, 1 answered