+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / General Discussions / undefined error when adding any kind of content

undefined error when adding any kind of content

9 posts, 0 answered
  1. Chris
    Chris avatar
    4 posts
    Registered:
    16 May 2012
    31 Jul 2012
    Link to this post
    I am receiving and undefined error when i try to do anything in sitefinity. When i try to add a master page, create a template, add a page, add news or events, etc. What could be causing this?
  2. Victor Velev
    Victor Velev avatar
    1345 posts
    Registered:
    06 Jul 2015
    01 Aug 2012
    Link to this post
    Hello Chris,

    The error might be coming from number of different areas thus any additional information about the project and the environment would be helpful to us in order to determine the cause of the error. Can you tell us when did you start to notice the error?

    All the best,
    Victor Velev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Chris
    Chris avatar
    4 posts
    Registered:
    16 May 2012
    01 Aug 2012
    Link to this post
    I noticed the error from the first time I opened the project. I literally can not add any sort of content (pages, photos, news, events, etc) at all. I am using sitefinity version 5.1   IIS 7. 
  4. Victor Velev
    Victor Velev avatar
    1345 posts
    Registered:
    06 Jul 2015
    06 Aug 2012
    Link to this post
    Hello Chris,

    We have answered you in the support thread.

    Regards,
    Victor Velev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  5. Miles
    Miles avatar
    32 posts
    Registered:
    23 Nov 2011
    21 Nov 2012 in reply to Victor Velev
    Link to this post
    That's good to know you solved Chris's problem in the support thread, but could you list some type of information as to what was happening and how it was fixed for the rest of the people who come on this forum post?

    It would be nice to get some information on the first Sitefinity Forum post instead of having to check 10 different ones...
  6. Victor Velev
    Victor Velev avatar
    1345 posts
    Registered:
    06 Jul 2015
    26 Nov 2012
    Link to this post
    Hello Miles,

    In most cases the problem is related to some configuration or setting on IIS or the environment. Chris can share additional information on what was the problem in his case from the ticket with the community.

    However, in order to understand what is true problem behind the general exception, we will need additional information about the project and the environment - how the site was set, when did you start to notice the problem. Also attaching a trace log of the reproduced issue would help us as well.

    Greetings,
    Victor Velev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  7. Ann Marie
    Ann Marie avatar
    1 posts
    Registered:
    17 Jan 2013
    17 Jan 2013 in reply to Victor Velev
    Link to this post

    Victor, 

    I have two separate instances of Sitefinity on two identical sites.  (One is a test site, another is production.)  I am getting the same error that Chris described on production, while the beta site is working just fine.  Can you provide us with a link to the solution?  I have search the Sitefinity forums and have found lots of people asking this question but have not been able to find an answer.

    Thanks, Ann 

  8. Victor Velev
    Victor Velev avatar
    1345 posts
    Registered:
    06 Jul 2015
    22 Jan 2013
    Link to this post
    Hi Ann,

    In order to understand what might be the issue on your end ( but I think it is a server / environment related ) you might need to provide us with a tracelog ( you can check the link in my previous response ) and also make sure that your production site is configured as in our documentation:

    http://www.sitefinity.com/documentation/documentationarticles/installation-and-administration-guide/install-sitefinity/configuring-the-iis-to-host-sitefinity-projects


    http://www.sitefinity.com/blogs/joshmorales/posts/josh-morales-blog/2011/02/22/installing_sitefinity_4_on_iis_7


    Greetings,
    Victor Velev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  9. Shannon
    Shannon avatar
    3 posts
    Registered:
    10 Oct 2012
    12 Sep 2013
    Link to this post
    I just wanted to add that I has this similar issue.  I went from a Project/Development environment then published the site.  There was errors loading the site the a refresh resolved, the Undefined error.  I found this article and it helped fix my problem.

    http://www.sitefinity.com/developer-network/knowledge-base/pages-cannot-be-published-after-installation
9 posts, 0 answered