+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / General Discussions / CSS Strangeness

CSS Strangeness

3 posts, 0 answered
  1. Shawn Davis
    Shawn Davis avatar
    81 posts
    Registered:
    13 Oct 2012
    26 Oct 2009
    Link to this post
    I added a module to my home page (Wiki View) and the instant I published it all the links on my page changed back to the default blue color.  If I take the module out - delete it - then they go back to normal (the normal color I have defined in the css file).  I have only one "a" attribute defined in the whole css file.  Any ideas on how this could be happening?

    Thanks!
  2. Katia
    Katia avatar
    194 posts
    Registered:
    01 Jul 2016
    29 Oct 2009
    Link to this post
    Hello Shawn Davis,

    I could not reproduce the problem you have described. I had set the color of my links to green and after that I added WikiView to the page. The links' color did not change.

    To solve the issue, you can write more specific CSS rules for your links or you can use !important rule. 

    Example of a !important rule
    a
    {
        color: #008000 !important;
    }

    If you cannot resolve the problem, please send a screenshot of the problem  as well as your site theme (~/App_Themes) and master page (~/App_Master). Let us know if you need further help.

    All the best,
    Katia
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  3. Shawn Davis
    Shawn Davis avatar
    81 posts
    Registered:
    13 Oct 2012
    29 Oct 2009
    Link to this post
    The problem disappeared when I updated to SP 1.

    Thanks for the help.
Register for webinar
3 posts, 0 answered