Try Now
More in this section

Forums / Set-up & Installation / IIS 6 Install Issues. Can't set Extension Mapping to *, and no sf404 file ?

IIS 6 Install Issues. Can't set Extension Mapping to *, and no sf404 file ?

2 posts, 0 answered
  1. Fred
    Fred avatar
    3 posts
    17 Sep 2008
    22 Jan 2010
    Link to this post
    W2k3 Server

    Problem A:
    Sys Undefined:
    I'm getting a) Scripting errors in the admin area (which I sort of found a solution here, problem is there is no Classic App Pool in IIS6.
    Update: This seems to go away if I browser to the Virutal Folder localhost/projectA  I want to change http://localhost to go right to projectA that possible?

    Problem B: Page 64 for IIS6, says to set 404 to sf404.aspx  where is that? It's not in my project anywhere.
    4. Right-click your project folder and select Properties.
    5. On the custom errors tab, select http error 404
    6.Click Edit
    7. From the Mesage Type list choose URL
    8. In the URL type the path to sf404.aspx in your project

  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    19 Oct 2016
    24 Jan 2010
    Link to this post
    Hi Fred,

    IssueA - take a look at Web Resources demystified. To load your project with directly accessing localhost you need to upload the project in your web server root.

    IssueB - sf404.aspx is not a physical page. Just set it for your project as described in the Installation Guide. you may find the following post useful.

    Sincerely yours,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
2 posts, 0 answered