Try Now
More in this section

Forums / Set-up & Installation / No CSS Being Applied

No CSS Being Applied

2 posts, 0 answered
  1. Crissy Kibic
    Crissy Kibic avatar
    4 posts
    24 Mar 2010
    14 May 2010
    Link to this post
    Can anyone help? When I try to edit a site and taken to the default page, CSS is not applied. I already read the troubleshooting guide that says look at the handler mappings. However, this is for IIS7. I am running IIS5 and there is not access to Handler Mappings or StaticFile as it states in the the resolution.

    Has anyone else run into this? Is there something I need to change in the webconfig file????

    Please help.

    Thanks in advance
  2. Georgi
    Georgi avatar
    3583 posts
    10 Oct 2016
    15 May 2010
    Link to this post
    Hello Crissy Kibic,

    We replied you back in the support ticket that you have submitted, but will post the answer here as well.
    Could you please elaborate if you do not see the css files in the entire application, or it is just on your page? It will be also very helpful if yo use tool like HttpWatch and check the response from the server, when the browser is requesting the css files. Perhaps, there is missing configuration entry or access denied exceptions on such files/resources. 

    We are looking forward to your reply, and suggest you having the discussion here, someone could join us with suggestions.  

    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
2 posts, 0 answered