+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Set-up & Installation / Upgrade problem from 3.6 -> 3.7: cms startup installation happens

Upgrade problem from 3.6 -> 3.7: cms startup installation happens

3 posts, 1 answered
  1. bemara57
    bemara57 avatar
    135 posts
    Registered:
    27 Mar 2008
    15 Jan 2010
    Link to this post
    I have a site that's on 3.6. I've upgraded other sites on the same server from 3.6 to 3.7 SP2 with no problem. But I am having a problem with a particular site where when I follow the upgrade instructions, the site will startup in installation mode as if nothing has ever been installed. What could be causing this? What makes the site know when it's a new install or not. The connectionstring is the production one and exists. Any help is greatly appreciated.
  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    15 Jan 2010
    Link to this post
    Hello bemara57,

    Check whether in the following line of your web.config file

    <cms defaultProvider="Sitefinity" pageExtension=".aspx" redirectToHomePage="false" projectName="projectname" disabled="false" pageEditorUIMode="Overlay">

    disabled is set to false. If it is true you will be redirected to the startup wizard.

    Regards,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
    Answered
  3. bemara57
    bemara57 avatar
    135 posts
    Registered:
    27 Mar 2008
    19 Jan 2010
    Link to this post
    Yes this was the problem! Not sure how that got there but it was my fault. Thanks!
Register for webinar
3 posts, 1 answered