+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Suggestions / Problem in AutoCompleteBox when clear entries then search and click on post back button then get value null

Problem in AutoCompleteBox when clear entries then search and click on post back button then get value null

4 posts, 0 answered
  1. Heera
    Heera avatar
    4 posts
    Registered:
    05 Dec 2011
    17 May 2013
    Link to this post
    Problem in AutoCompleteBox.



    1.  type 'a' in autocompletebox then select first record after click on clear all entries button.

    2.  type 'a' in autocompletebox then select first record after click on
    postback then get autocomplete text data that is null but i have
    selected first record





    fix this problem,



    help please

    if you want to test online demo example in telerik website
    http://demos.telerik.com/aspnet-ajax/autocompletebox/examples/programming/addremoveclientside/defaultcs.aspx

    1.  when i type "a" then filter result is show i select first record.
    2.  click on Clear all enteries.
    3.  first step repeat.
    4. click on postback button.
    5.  getAutocompleteTextbox Text is value is null.
    this is problem.

    if you select another record such as "b" then result is show i select first record.
    this suitation i donot clear all entries direct postback button click  then getAutocompleteTextbox Text is value is available.

    but above 5 step we work then getting result is null.

    thank you.
  2. Nencho
    Nencho avatar
    2 posts
    Registered:
    21 Sep 2016
    22 May 2013
    Link to this post
    Hello Heera,

    I was able to replicate the described problematic behavior and I had forwarded it to our developer team for further investigation. Thank you for pointing that out.


    Regards,
    Nencho
    Telerik
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
  3. Heera
    Heera avatar
    4 posts
    Registered:
    05 Dec 2011
    20 Jun 2013 in reply to Nencho
    Link to this post
    any solution of this problem....

    Please help me
  4. Nencho
    Nencho avatar
    2 posts
    Registered:
    21 Sep 2016
    25 Jun 2013
    Link to this post
    Hello Heera,

    Would you try to replicate the previously faced issue with our online demo? Here is a video, demonstrating the behavior at my end.

    Let me know if I had missed something.

    Regards,
    Nencho
    Telerik
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to the blog feed now.
4 posts, 0 answered