+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Thunder / Updating layout widgets via Thunder

Updating layout widgets via Thunder

3 posts, 0 answered
  1. Todd
    Todd avatar
    0 posts
    Registered:
    18 Mar 2015
    15 Aug
    Link to this post
    I’m new to Sitefinity development, and just getting my feet wet with Thunder. I’ve made a layout widget in Thunder, and everything seems fine: it gets registered in ToolboxesConfig, and I can use it in page templates.

    But then I edited the ascx file (just basic markup changes), and the updates are not reflected in my site. I saved and rebuilt, yet when I look at the markup behind the layout, it’s still the old code. Can someone help me figure out what I’m missing?

    I’m doing this on a local instance, SF version 9.1.

    Thank you for any help you’re willing to offer!
  2. Steve
    Steve avatar
    3037 posts
    Registered:
    03 Dec 2008
    16 Aug in reply to Todd
    Link to this post
    Have you tried dropping it back on the page? ...or are you editing the markup and wanting the one on the page to change?
  3. Todd
    Todd avatar
    0 posts
    Registered:
    18 Mar 2015
    17 Aug
    Link to this post
    Hi Steve, thanks for responding. The problem is solved for the moment, but to answer your question:

    I’m not sure what you mean by “dropping it back onto the page.” I edited the file in Visual Studio, then saved and built. Then, I think I selected “Start without debugging,” and viewed the site, refreshed the browser, etc. but saw no evidence of the update. Then I tried just clicking on the browser button in the toolbar, which I believe is the same as “Start debugging.” Then everything was fine.

    I guess I don’t fully understand what “debugging” means in Visual Studio. But from this instance, I gather that I need to start debugging to push my files to the server, even if it’s local?
3 posts, 0 answered