More in this section
Forums / 3.x Pre-release forums (retired) / Navigation through RadComboBox

Navigation through RadComboBox

The forums are in read-only mode. In case that you want to directly contact the Progress Sitefinity team use the support center. In our Google Plus group you can find more than one thousand Sitefinity developers discussing different topics. For the Stack Overflow threads don’t forget to use the “Sitefinity” tag.
3 posts, 0 answered
  1. bnye
    bnye avatar
    332 posts
    Registered:
    22 Sep 2005
    26 Jan 2007
    Link to this post
    We have a site that requires navigation to 4 main sections through a combobox. The RadCombo is set to AutoPostBack=true ,but still doesn't seem to fire the codebehind. This may have already been addressed. The RadComboBox navigation works fine from a test page not in the CMS.
  2. Rebecca
    Rebecca avatar
    536 posts
    Registered:
    24 Sep 2012
    29 Jan 2007
    Link to this post
    Hi Ben,

    Can you please check if the .master file used by the page contains these tags:

    <form ID="form1" runat="server">
    </form>

    If it does, replace them with:

    <sf1:CmsFormID="form1" runat="server">
    </sf1:CmsForm>

    Hope this helps.

    All the best,
    Rebecca
    the telerik team
  3. bnye
    bnye avatar
    332 posts
    Registered:
    22 Sep 2005
    29 Jan 2007
    Link to this post
    That was too easy for you Rebecca. I'll try to give you a more challenging question next time?

    Thanks for the help.

    Ben
Register for webinar
3 posts, 0 answered