More in this section

Forums / Bugs & Issues / Lists->Page List Type Detail Template

Lists->Page List Type Detail Template

10 posts, 0 answered
  1. Steve
    Steve avatar
    3037 posts
    Registered:
    03 Dec 2008
    18 Aug 2011
    Link to this post
    The Detail Template I specify on the Page List Template Type doesn't seem to apply at all

    ...and also I think someone copy\pasted it from events because it's got a bunch of "sfevents" prefixes on some classes.
  2. Victor Velev
    Victor Velev avatar
    1345 posts
    Registered:
    06 Jul 2015
    19 Aug 2011
    Link to this post
    Hello Steve,

    I tried to reproduce the issue but on a brand new installation those two templates do not exist. Are these custom templates of yours? Please share more details about your setup because it might be an upgrade issue.

    Kind regards,
    Victor Velev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Steve
    Steve avatar
    3037 posts
    Registered:
    03 Dec 2008
    19 Aug 2011
    Link to this post
    Yep, but the issue is that any changes to that template I set are not applied...so I'm wondering if it's showing\saving the template in the widget, but not actually applying it.

    Like says I have my custom template set, but it's still using the default one.
  4. Victor Velev
    Victor Velev avatar
    1345 posts
    Registered:
    06 Jul 2015
    24 Aug 2011
    Link to this post
    Hi Steve,

    We have investigated the issue in more depth and it seems that the system does not take into account the change of the template. We have logged a bug in our system regarding this problem. I have also updated your Telerik Points.

    Kind regards,
    Victor Velev
    the Telerik team

    Thank you for being the most amazing .NET community! Your unfailing support is what helps us charge forward! We'd appreciate your vote for Telerik in this year's DevProConnections Awards. We are competing in mind-blowing 20 categories and every vote counts! VOTE for Telerik NOW >>

  5. Ben
    Ben avatar
    44 posts
    Registered:
    27 Sep 2012
    12 Mar 2012
    Link to this post
    Any update on this? I'm using 4.4 and this is still not working.
  6. Ben
    Ben avatar
    44 posts
    Registered:
    27 Sep 2012
    12 Mar 2012
    Link to this post
    Any update on this? I'm using 4.4 and this is still not working.
  7. Steve
    Steve avatar
    3037 posts
    Registered:
    03 Dec 2008
    12 Mar 2012
    Link to this post
    @Ben
      I'll try tonight on 5 for you too see, but I'm just gonna guess no...I don't think I saw this on the 5.0 fix list.

    I wonder if that property can be set in "Advanced" instead (more of a pain, but if you're stuck atm...)
  8. Ben
    Ben avatar
    44 posts
    Registered:
    27 Sep 2012
    12 Mar 2012
    Link to this post
    Thanks Steve. I checked the Advanced section and the CurrentDetailTemplateId property matches the id of the my custom details template. I opened up a ticket too so I'll post if they have a workaround. 
  9. Ben
    Ben avatar
    44 posts
    Registered:
    27 Sep 2012
    16 May 2012
    Link to this post
    I've upgraded a site to 5 with the hotfix and this still doesn't work. This has been around since 4.1, fix it.
  10. Steve
    Steve avatar
    3037 posts
    Registered:
    03 Dec 2008
    16 May 2012
    Link to this post
    Yeah I wish there was some metric on their end to weight severity, age, and complexity of a bug...this one should be pretty easy to fix...and its RIGHT in the face of the people designing pages which is core to the cms.
10 posts, 0 answered