More in this section
Forums / Developing with Sitefinity / Thunder VS 2015 - Failed to load the membership providers

Thunder VS 2015 - Failed to load the membership providers

The forums are in read-only mode. In case that you want to directly contact the Progress Sitefinity team use the support center. In our Google Plus group you can find more than one thousand Sitefinity developers discussing different topics. For the Stack Overflow threads don’t forget to use the “Sitefinity” tag.
2 posts, 0 answered
  1. Francesca
    Francesca avatar
    0 posts
    Registered:
    01 Dec 2016
    06 Dec 2016
    Link to this post

    Background
    - Windows 10
    - VS 2015 Community
    - SF 9.2 installed through Sitefinity Project Manager
    - Thunder Module activated in SF
    - Thunder Extension installed in VS
    - SF Running through IIS Express (Debug in VS)

    Steps to reproduce
    - VS Menu -> Telerik -> Thunder -> Connection Settings
    - Add -> Put in the URL (http://localhost:60876) -> [TAB]
    - Dialog immediately shows "Error occurred while connection to the server."
    - VS Status bar shows "Failed to load the membership providers from MySite"

    I've had this same issue on three different computers. I've uninstalled/reinstalled Thunder extension and module. I've turned off the Windows Firewall. I've checked the SF error log (no entries for this request).

    What am I missing?

  2. Matt
    Matt avatar
    0 posts
    Registered:
    01 Apr 2015
    04 Jul 2017 in reply to Francesca
    Link to this post

    Hi Francesca,

    did you ever get this resolved? I am having the exact same problem

     

     

2 posts, 0 answered