More in this section
Forums / General Discussions / Cant run sitefinity

Cant run sitefinity

The forums are in read-only mode. In case that you want to directly contact the Progress Sitefinity team use the support center. In our Google Plus group you can find more than one thousand Sitefinity developers discussing different topics. For the Stack Overflow threads don’t forget to use the “Sitefinity” tag.
5 posts, 1 answered
  1. ed44rf
    ed44rf avatar
    0 posts
    Registered:
    30 Aug 2017
    30 Aug 2017
    Link to this post

    Hi,  my customer give me a project sitefinity but I cant run local

    I installed windows server 2012 +iis+mssql 2016

    When I try to run I get error

    HTTP Error 500.19 - Internal Server Error
    The requested page cannot be accessed because the related configuration data for the page is invalid.

    This error occurs when there is a problem reading the configuration file for the Web server or Web application. In some cases, the event logs may contain more information about what caused this error.

  2. Victor Leontyev
    Victor Leontyev avatar
    65 posts
    Registered:
    01 Jul 2014
    30 Aug 2017 in reply to ed44rf
    Link to this post

    Do you have detailed logs?  Because issue description is not informative.

    But first thing what you can try is to install URL rewrite module: https://www.iis.net/downloads/microsoft/url-rewrite

    If it is not installed, it might cause this issue

     

  3. ed44rf
    ed44rf avatar
    0 posts
    Registered:
    30 Aug 2017
    30 Aug 2017
    Link to this post

    install url rewrite

    here is new error

    http://imgur.com/a/eNqGm

  4. Victor Leontyev
    Victor Leontyev avatar
    65 posts
    Registered:
    01 Jul 2014
    30 Aug 2017 in reply to ed44rf
    Link to this post

    Website cannot connect to DB. You need to check conneciton string. 

    Connection string can be in web.config or in App_Data\Sitefinity\Configuration\DataConfig.config

    Answered
  5. ed44rf
    ed44rf avatar
    0 posts
    Registered:
    30 Aug 2017
    30 Aug 2017
    Link to this post
    thanks it works now
5 posts, 1 answered